|
Temaer og prosjekter

Den Internasjonale Dagen mot Diskriminering

I dag er det den internasjonale dagen mot all diskriminering, og det er en god anledning til å tenke på det kontinuerlige mangfoldsarbeidet i vår bransje.

Det er i år den tiende gangen FNs internasjonale dag mot all diskriminering blir markert. Implenia Norge skal være en inkluderende arbeidsplass der vi har nulltoleranse for diskriminering. Vi er et selskap med en sunn, jordnær arbeidskultur der ingen skal føle seg utenfor, og den internasjonale dagen mot diskriminering er en god dag for å minne oss selv på hvorfor det er så viktig.  

«I Implenia anerkjenner vi mangfold som en verdi i seg selv og derfor skal alle i vårt fellesskap – uansett kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, hudfarge eller alder – ha rom for å lykkes. Det er prosjektene og oppgavene vi løser som forener oss. For at vi skal fortsette å lykkes og utvikle oss er det helt nødvendig at personer med forskjellige synspunkter og perspektiver får muligheten til å bidra på laget vårt,» sier administrerende direktør Berger Johannessen.  

Antidiskriminering en viktig del av vårt bærekraftarbeid 

Arbeidet mot diskriminering er også en viktig del av arbeidet for en mer bærekraftig verden. Flere av FNs bærekraftsmål berører arbeidet mot diskriminering direkte, som blant annet likestilling mellom kjønnene, mindre ulikhet, alles rett til utdanning og anstendig arbeid og økonomisk vekst.  

Derfor strever vi i Implenia etter å være en inkluderende arbeidsgiver som skal sørge for at alle våre ansatte blir sett og anerkjent for jobben de utfører. Som en større aktør i en bransje som nå gjennomgår en fundamental grønn omstillingsfase, så er Implenia Norge opptatt av å vise at vi skal være en aktiv bidragsyter i arbeidet mot diskriminering og ikke minst en mer bærekraftig anleggsbransje.