Oslo

Scoprire la posizione

Kvalitetsingeniør

Vil du være vår entusiastiske kvalitetsingeniør?  

Implenia skal bygge to av tunnelentreprisene på E39 Rogfast som blir verdens dypeste og lengste undersjøiske tunnel.  Arbeidene vil pågå ut 2030. Nå trenger vi en ansvarsbevisst og engasjert kvalitetsingeniør som blir med på laget.  
Vi tar utfordringen, gjør du?  

 

Kort fortalt, vil du som kvalitetsingeniør ha ansvar for å følge opp prosjekt i henhold til gjeldende myndighetskrav, kundekrav og standarder. Du vil rapportere til prosjektets kvalitetsleder. Du vil bli en del av et større fagmiljø og få gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. Stillingen innebærer tett samarbeid med andre fagdisipliner for å sikre smidig gjennomføring og erfaringsutveksling. 

Dette er drømmejobben for deg som liker utfordringer, ønsker å jobbe på en innovativ arbeidsplass og ønsker å bidra i prestisjetunge prosjekter. Hos oss får du gode muligheter til å påvirke og gjøre en forskjell!  

I Implenia satser vi på talentene, og vi er kjent for et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi tror på at våre ulikheter gjør oss sterkere. Hos Implenia verdsetter vi mangfold. Vår rekrutteringsprosess er derfor rettet mot å fremme likeverd og inkludering. Du vil få gode utviklingsmuligheter, og bli en del av et faglig sterkt team.  

Som kvalitetsingeniør hos oss vil du få ansvaret for: 

  • Oppfølging av Implenias styringsverktøy 
  • Støtte i bruk av Microsoft 365-verktøy i prosjekt (inkl. Teams/SharePoint) 
  • Være superbruker for digitale kvalitetsverktøy og sørge for bistand i alle deler av driften  
  • Videreutvikle, vedlikeholde og følge opp kvalitetsplaner 
  • Følge opp kvalitetsarbeidet hos underentreprenører og leverandører 
  • Ansvar for oppfølging, korrigering og læring ved avvik 
  • Følge opp og sikre at nødvendige kvalitetskontroller blir gjennomført og dokumentert 
  • Være rådgiver i kvalitetsspørsmål for prosjektledelse, drift og kunden 
  • Bistå ved kvalitetsrevisjoner på prosjekt 

Til denne stillingen ser vi etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør og/eller erfaring med og interesse for prosjekt og anleggsvirksomhet. Som person er du positiv og pålitelig, og du evner å jobbe selvstendig. Du trives med å sette deg inn i systemer og bistår andre med opplæring. Du ønsker å være en pådriver for kvalitetsfaget og ser hvordan godt kvalitetsarbeid bidrar til bedre effektivitet og lønnsomhet. Du er interessert i tekniske utfordringer og synes samarbeid er viktig for å finne de beste løsningene. Du har en sunn og fornuftig balanse mellom å si fra, gi råd og lytte. 

Som kvalitetsingeniør er det et krav at du har førerkort klasse B, og kommuniserer godt muntlig og skriftlig på både norsk og engelsk. 

Pendling må påregnes. 

Passer du til beskrivelsen? Da håper vi å høre fra deg! 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen 
Christian Schmidt, Kvalitetssjef 
Tlf: +47 904 08 171 
Email: christian.schmidt@implenia.com 

 

Panoramica di tutte le offerte di lavoro

 


Siamo orgogliosi di questi riconoscimenti

Domanda non richiesta

Creare un profilo di applicazione