Oslo

Scoprire la posizione

Åpen søknad Prosjektingeniør

Er du nyutdannet eller fersk i arbeidslivet, og nysgjerrig på å jobbe i anleggsbransjen?

Implenia Norge er over 600 engasjerte kollegaer som hver dag utfører samfunnsnyttige infrastrukturprosjekter. Akkurat nå står vi overfor en stor og utfordrende oppgave: Vi skal levere bærekraftig infrastruktur som gir samfunnet enklere, tryggere og mer effektiv reisevei.

Vi tar utfordringen, gjør du?

Implenia er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere vil vokse i takt med flere kommende prosjekter over hele landet. Du kjennetegnes som engasjert og initiativrik, selvstendig og ansvarsbevisst. Du liker å jobbe i et høyt tempo og har en stor arbeidskapasitet. Det er viktig for oss at du følger god sikkerhetskultur og høy integritet i arbeidet ditt. Vi søker deg med ingeniørfaglig bakgrunn eller deg med en lengre praktisk erfaring fra bransjen.

I Implenia satser vi på talentene, og vi er kjent for et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi tror på at våre ulikheter gjør oss sterkere. Du vil få gode utviklingsmuligheter og bli en del av et faglig sterkt team. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av fagfelt, og det finnes mange veier for karriereutvikling. Med innsats og lærvillighet har vi tro på at vi kan utvikle gode medarbeidere faglig og personlig.  

Vi er alltid på utkikk etter de beste folkene, men det er ikke alltid vi har stillinger tilgjengelig som passer dine kvalifikasjoner. Du har derfor mulighet til å legge inn en åpen søknad hos oss. Registrer gjerne din CV og motivasjonsbrev her, eller last opp din CV via LinkedIn.

Er du nysgjerrig på mulighetene hos oss? Da håper vi å høre fra deg! Du vil bli kontaktet dersom du er aktuell for stilling hos oss.

 

Panoramica di tutte le offerte di lavoro

 


Siamo orgogliosi di questi riconoscimenti

Domanda non richiesta

Creare un profilo di applicazione