|
Themen und Projekte

Implenia Norge har fått ny HMS-sjef

Vegard Sønslien ble forrige uke ansatt i stillingen som Implenia Norges nye HMS-sjef.

«Jeg har fått en fin start og folk har tatt godt vare på meg. Jeg syntes det er en utrolig spennende stilling hvor Implenia Norge legger ned mye arbeid, så det var kjempehyggelig å få denne beskjeden like før helgen,» det sier Vegard i forbindelse med annonseringen.

De siste månedene har Vegard fungert som både HMS-leder på K2A Fornebubanen og som HMS-sjef for Implenia Norge. Han kommer også til å fortsette som HMS-leder på K2A ut året for å best mulig sørge for en myk overlapp for den neste som skal overta der.

Fornøyd leder

«Vegard har gjort en utmerket jobb som fungerende HMS-sjef de siste månedene, og vi er derfor glade for å ha ham på plass permanent. Vi ønsker ham hjertelig velkommen og lykke til,» sier administrerende direktør i Implenia Norge, Audun Aaland.

Implenia legger ned mye arbeid for å bygge en solid helse- og sikkerhetskultur, og kan blant annet vise til sitt nylig ferdigstilte anleggsprosjekt K11, som ble levert å ha forårsaket én eneste time med skadefravær.

Vegard ble ansatt i Implenia Norge den 1. november 2021, altså for ganske nøyaktig ett år siden. Før Vegard kom til Implenia jobbet han for Peab anlegg etter at han var ferdig med studier i 2018.