|
Themen und Projekte

Implenia Norge har inngått samarbeid med Hold Norge Rent

Samarbeidsavtalen går ut på at Implenia blant skal være hovedsponsor på den kommende Hold Norge Rent-konferansen i mai.

Hold Norge Rent er en ideell medlemsorganisasjon som arbeider mot forsøpling. Organisasjonen har i dag ca. 800,000 frivillige som bidrar med å plukke søppel i Norge, og de kan skryte på seg at 75% av alle Nordmenn kjenner til Hold Norge Rent.

«Vi føler oss både stolte og utrolig privilegerte å få muligheten til å inngå en slik samarbeidsavtale med en så viktig aktør som Hold Norge Rent. Implenia har som mål å være en foregangsaktør innen bærekraft i anleggsbransjen, og gjennom avtaler som denne så mener jeg at vi viser at det står handling bak disse ordene,» sier vår sjef for miljø og bærekraft Linn Marie Bjørvik.

Etter at regjeringen valgte å kutte støtten til Hold Norge Rent med 20 millioner i årets statsbudsjett, så har de måttet snu seg om etter andre steder for å motta støtten de trenger. Derfor er det viktig at aktører Implenia kommer på banen og tar ansvar som en del av næringslivet i arbeidet mot forsøpling. Dette er en rolle vi tar på oss med glede.

Og til slutt en siste fun fact om Hold Norge Rent: tilbake i 1969 da Hold Norge Rent ble stiftet, trengte de en maskot til å fronte sin første aksjon. Her fikk de med seg Kjell Aukrust på laget som tegnet pinnsvinet Ludvig som i dag nok er best kjent for sin rolle i filmen Flåklypa.